Ben jij een startende ondernemer? Schrijf je in voor het ondernemerstraject!

Ben jij net een nieuwe bakkerij gestart of heb je er een overgenomen? Of zitten de plannen voor een eigen bedrijf elke dag in je hoofd? In beide gevallen wordt er veel van je gevraagd en komt er veel op je af.

Hoe regel je bijvoorbeeld de financiering? Hoe krijg je je kosten en opbrengsten goed in beeld? Wat voor bedrijf wil je zijn? Wie is jouw doelgroep? Welk productaanbod hoort daarbij? Hoe motiveer je je medewerkers? En minstens zo belangrijk: hoe houd je je hoofd koel en boven water als ondernemer? Deze vragen komen aan bod tijdens ons trainingstraject voor aankomende ondernemers.

Praktische trainingen
Het ondernemerstraject van de Nationale Bakkerij Academie bestaat uit 34 bijeenkomsten en een online leeromgeving met informatie, opdrachten en filmpjes. Hiermee ondersteunen we jonge ondernemers op weg naar succes. Onderwerpen die aan bod komen in de training zijn promotie, marketing en social media, financieel management, personeelsmanagement en leidinggeven.

Van elkaar leren
Zes groepen jonge ondernemers hebben we inmiddels getraind en natuurlijk blijven we deze deelnemers volgen. Onderling hebben deelnemers ook nog steeds contact met elkaar, via een WhatsApp- of Facebook-groep. Ze zitten in dezelfde situatie en kunnen elkaars adviezen en ervaringen goed gebruiken. Het is mooi om te zien hoe onze oud-cursisten bedrijven overnemen, er hun eigen stempel op drukken en daar succesvol in zijn.

Meedoen?
Heb jij straks een eigen bakkerij en kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken? We starten in september 2017 weer met een nieuwe groep aan het ondernemerstraject. Schrijf je nu in via http://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/trainingstraject-voor-aankomende-ondernemers

Meer nieuws

Zoek vaktechnische kennis op in Bakkerspedia

Ben je op zoek naar informatie over het verschil in bindkracht van gelatine? Weet je niet zeker wat er met gianduja wordt bedoeld? Vragen je klanten naar het verschil in voedingswaarde tussen spelt en tarwe? Wil je weten welke factoren retrogradatie kunnen beïnvloeden? Of gewoon hoe je voorkomt dat je eiwit schift? Het antwoord op deze en nog vee...

Stuur jouw vraag in voor Bakkerspedia

Vakkennis is in de bakkerijbranche enorm belangrijk. Om te voorkomen dat deze kennis verdwijnt, is de databank Bakkerspedia in het leven geroepen. Hierin staan kennisartikelen die door tekstschrijvers zijn geschreven. Zij worden hierbij ondersteund door vakmensen met kennis van de bakkerij. Inspiratie Inmiddels zijn er al honderden artikelen geschreven, maa...

Nieuw: introductietraining voor nieuwe medewerkers in de industriële bakkerij

Als er nieuwe medewerkers aan de slag gaan in de bakkerij is het belangrijk dat ze dit goed voorbereid en veilig doen. Daar bieden wij sinds kort de (online) introductietraining voor nieuwe medewerkers in de industriële bakkerij aan. Het uitgangspunt bij deze training? We doen het veilig of we doen het niet! Hyg...

Volg NBA op Facebook

customer service