Carla Zwierstra: “Mooie plannen voor 2020”

Nog maar een paar weken en dan begint het nieuwe jaar. Nu eerst nog de laatste trainingen van dit jaar organiseren, projecten afronden en zorgen dat alle rapportages van 2019 helemaal op orde zijn. Maar tegelijkertijd borrelen er al mooie, nieuwe ideeën voor volgend jaar op.

Een nieuw jaar betekent onder andere afscheid nemen van trainingen die niet meer relevant genoeg zijn, maar ook dat we weer mooie, nieuwe trainingen mogen ontwikkelen. Dat laatste vind ik altijd super leuk om te doen, maar ook spannend. Zullen de nieuwe trainingen succesvol zijn en aan alle verwachtingen voldoen?

Terwijl de creativiteit borrelt, moeten ook de praktische zaken voor 2020 geregeld worden. Denk aan middagen teksten schrijven en controleren voor de website en de brochure, begrotingen maken, online leeromgevingen aanpassen enzovoorts. Maar op de rand van mijn bureau lonkt die hele leuke nieuwe training waar ik straks mee aan de slag mag. Ik kan niet wachten!

Ben jij nieuwsgierig naar het opleidingsaanbod van de NBA in 2020? Net voor de kerst staan alle nieuwe trainingen op de website en vanaf begin 2020 is ook de nieuwe brochure verkrijgbaar.

Voor nu wens ik jullie een drukke, gezellige en succesvolle decembermaand en een heel mooi begin van 2020!

Meer nieuws

NBA verzorgt bijscholing voor vmbo-docenten

Per 1 augustus 2016 zijn in het vmbo een HBR (Horeca Bakkerij en Recreatie) profiel en nieuwe keuzevakken waaronder Patisserie ingevoerd. Om docenten hierbij te ondersteunen worden vanuit de Stichting Platforms VMBO diverse bijscholingen aangeboden. De NBA verzorgt al 3 jaar bijscholingen Brood en Banket en Patisserie voor vmbo-docenten. Beide trainin...

Heb je een vraag? Vind het antwoord op Bakkerspedia.nl!

Wil je weten hoe marsepein volgens de Lübecker methode wordt bereid? Wat het verschil is tussen pepernoten en kruidnoten? Of misschien hoe je bier verwerkt in brood? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vind je op Bakkerspedia.nl. Wat is Bakkerspedia? Bakkerspedia is dé eigentijdse, interactieve databank van de bakker...

Volg NBA op Facebook

customer service