Carla Zwierstra: “Mooie plannen voor 2020”

Nog maar een paar weken en dan begint het nieuwe jaar. Nu eerst nog de laatste trainingen van dit jaar organiseren, projecten afronden en zorgen dat alle rapportages van 2019 helemaal op orde zijn. Maar tegelijkertijd borrelen er al mooie, nieuwe ideeën voor volgend jaar op.

Een nieuw jaar betekent onder andere afscheid nemen van trainingen die niet meer relevant genoeg zijn, maar ook dat we weer mooie, nieuwe trainingen mogen ontwikkelen. Dat laatste vind ik altijd super leuk om te doen, maar ook spannend. Zullen de nieuwe trainingen succesvol zijn en aan alle verwachtingen voldoen?

Terwijl de creativiteit borrelt, moeten ook de praktische zaken voor 2020 geregeld worden. Denk aan middagen teksten schrijven en controleren voor de website en de brochure, begrotingen maken, online leeromgevingen aanpassen enzovoorts. Maar op de rand van mijn bureau lonkt die hele leuke nieuwe training waar ik straks mee aan de slag mag. Ik kan niet wachten!

Ben jij nieuwsgierig naar het opleidingsaanbod van de NBA in 2020? Net voor de kerst staan alle nieuwe trainingen op de website en vanaf begin 2020 is ook de nieuwe brochure verkrijgbaar.

Voor nu wens ik jullie een drukke, gezellige en succesvolle decembermaand en een heel mooi begin van 2020!

Meer nieuws

Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops. Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’ Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemer...

Volg NBA op Facebook

customer service