Berichtgeving over het coronavirus

Vanwege de coronacrisis verzorgt de NBA momenteel helaas geen trainingen op locatie. Er wordt gewerkt aan mogelijkheden voor online trainingen. We zijn natuurlijk wel gewoon beschikbaar voor overleg of advies via 0317-471203 of info@nationalebakkerijacademie.nl.

Namens de NBA willen we iedereen veel gezondheid en succes wensen in deze tijd!

Carla Zwierstra: “Mooie plannen voor 2020”

Nog maar een paar weken en dan begint het nieuwe jaar. Nu eerst nog de laatste trainingen van dit jaar organiseren, projecten afronden en zorgen dat alle rapportages van 2019 helemaal op orde zijn. Maar tegelijkertijd borrelen er al mooie, nieuwe ideeën voor volgend jaar op.

Een nieuw jaar betekent onder andere afscheid nemen van trainingen die niet meer relevant genoeg zijn, maar ook dat we weer mooie, nieuwe trainingen mogen ontwikkelen. Dat laatste vind ik altijd super leuk om te doen, maar ook spannend. Zullen de nieuwe trainingen succesvol zijn en aan alle verwachtingen voldoen?

Terwijl de creativiteit borrelt, moeten ook de praktische zaken voor 2020 geregeld worden. Denk aan middagen teksten schrijven en controleren voor de website en de brochure, begrotingen maken, online leeromgevingen aanpassen enzovoorts. Maar op de rand van mijn bureau lonkt die hele leuke nieuwe training waar ik straks mee aan de slag mag. Ik kan niet wachten!

Ben jij nieuwsgierig naar het opleidingsaanbod van de NBA in 2020? Net voor de kerst staan alle nieuwe trainingen op de website en vanaf begin 2020 is ook de nieuwe brochure verkrijgbaar.

Voor nu wens ik jullie een drukke, gezellige en succesvolle decembermaand en een heel mooi begin van 2020!

Meer nieuws

Trainer | André Wijnveld: “Doorbreek het bekende riedeltje”

‘Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?’, is algauw het begin van een verkoopgesprek. De klant zegt wat hij nodig heeft, betaalt en verlaat na een vriendelijk ‘gedag’ weer de winkel, merkt André Wijnveld (54), trainer ‘Actief verkopen’ en ‘Verkopen met succes’. “Als je da...

Deelnemers aan het woord over NBA’s trainingen en workshops

De Nationale Bakkerij Academie wil met haar trainingen en workshops zoveel mogelijk bijdragen aan het kennisniveau van de bakkerijbranche. Wat vinden deelnemers van NBA’s trainingen? Hoe is de begeleiding? Is de lesstof te moeilijk of te makkelijk? En merken deelnemers verschil in hun werk na het volgen van een training? Deelnem...

Volg NBA op Facebook

customer service