Carla Zwierstra: “Tijd voor een feestje!”

De NBA bestaat 5 jaar, dat is wel een feestje waard! We hebben in die 5 jaar al meer dan 4.000 deelnemers getraind. 4.000 deelnemers die onze trainingen en workshops gemiddeld met een 8,3 beoordelen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en trots op!

De NBA viert dit jaar haar 5-jarig jubileum en dat vonden wij een mooi moment voor een enquête. Onder deelnemers van onze trainingen, maar ook onder ondernemers van de bedrijven waar we in-company trainingen hebben gegeven. Uit de enquête blijkt dat er veel waardering en tevredenheid is voor de opzet, de toepassingen in het bedrijf en het rendement. Het rendement voor zowel de deelnemers als het rendement voor het bedrijf. De enquête voorziet ons ook van een schat aan bruikbare ideeën, verbetertips en onderwerpen voor nieuwe trainingen.

Even terugkijken en genieten is mooi en voelt goed. Dat doen we dan ook zeker. Maar daarna gaan we met veel positieve energie op weg naar de volgende 5 jaar. Jaren met nieuwe trainingen, nieuwe workshops, nog meer deelnemers, praktische projecten, misschien weer MBO opleidingen en zeker veel leerplezier. En als het dan toch over nieuw gaat; ook onze website is in een nieuw jasje gestoken: www.nationalebakkerijacademie.nl. Deze kan wel weer 5 jaar mee!

Meer nieuws

Zo maak je nóg mooiere productfoto’s!

Jij bent waarschijnlijk al druk bezig met jullie social media kanalen, de kwaliteit van jullie foto’s en de styling van jullie website. Het ziet er steeds beter uit, maar het kan natuurlijk altijd nóg mooier. De belichting van jullie foto’s kan bijvoorbeeld beter en eigenlijk wil je ook dat alle foto’s in lijn zijn met de visie v...

Volg NBA op Facebook

customer service