Deelnemers aan het woord over NBA’s trainingen en workshops

De Nationale Bakkerij Academie wil met haar trainingen en workshops zoveel mogelijk bijdragen aan het kennisniveau van de bakkerijbranche. Wat vinden deelnemers van NBA’s trainingen? Hoe is de begeleiding? Is de lesstof te moeilijk of te makkelijk? En merken deelnemers verschil in hun werk na het volgen van een training? Deelnemers vertellen over hun ervaringen met NBA’s trainingen en workshops.

“Aan het eind van de eerste avond kreeg iedereen een verkooptarget mee voor de week erna. Zo’n target wil je dan ook echt halen. Tussen de collega’s onderling ontstond er een soort wedstrijd. Als een collega de target al had gehaald, ging je zelf nóg wat harder lopen om het ook te halen. Hartstikke leuk! Ik kan de training Actief verkopen echt aanraden. Je leert wat jíj wilt en je werkt aan je persoonlijke groei. Ik was eerder best onzeker, maar sta nu met veel meer zelfvertrouwen in de winkel.”
Trainging Actief verkopen - Manon Dekkers, Chocolaterie Pierre, Hillegom

“De workshop duurde een dag en er deden zo’n twaalf deelnemers mee. Er was genoeg tijd en ruimte voor individuele vragen en de juiste begeleiding, dat was prettig. Ik heb er veel van geleerd, bijvoorbeeld hoe ik mijn camera moet instellen en welke opties er allemaal op zitten. Maar ook hoe je het beste kunt fotograferen bij verschillende lichtinvallen en hoe je sfeer creëert door accessoires bij producten te plaatsen. Mijn foto’s zijn nu mooier, scherper en lichter. De training heeft echt effect gehad. Ik krijg veel complimenten op mijn foto’s en de likes op Facebook stromen binnen.”
Workshop Productfotografie - Micha Gesing, Bakkerij Nollen, Hengeveld

“Ik merkte dat mijn team nog beter, effectiever en efficiënter kon werken. Daarom heb ik contact gezocht met de NBA. Tijdens de branchegerichte training Kwaliteitsmanagement heeft het team erg veel aandacht gekregen en hebben we gekeken naar de samenwerking en communicatie onderling. Onze trainer heeft ons daar enorm bij geholpen en inzichtelijk gemaakt wat iedereens rol precies is. We werkten met een verbeterbord waar iedereen iets op kon zetten. Mede daardoor is iedereen nu meer betrokken. Ik merk, en zie het ook terug in de cijfers, dat er echt efficiënter gewerkt wordt na het volgen van de training. Deze training gaat in op jouw bedrijf en is vooral effectief op de lange termijn. Het draagt nu zeker positief bij aan een beter rendement.”
Training Kwaliteitsmanagement – Geert Broekmans, Bakkerij Broekmans, Venlo

“Blij dat ik deze training heb gevolgd. Ik heb veel nieuwe dingen gezien en geleerd. Hier kan ik echt iets mee in mijn werk.”
Training Toppraktijk, Ismael Cay, Bakkerij Schat, Soest

“De training was erg leerzaam. En les krijgen van mensen uit het bakkersvak in plaats van een gewone leraar was ook super. Je hoort dat ze passie hebben voor hun vak, daardoor kon ik de lesstof ook heel goed volgen.”
Training Jonge ondernemers – Michiel Officier, Bakkerij Tamminga en Verweij, Nieuwegein

“Wat een enthousiasme van de trainster. Ze wist alle deelnemers goed te betrekken en schakelde ook goed tussen de verschillende niveaus. Er werden situaties belicht die dagelijks in de praktijk voorkomen, dat werkte erg herkenbaar voor de dames. De aandacht die de dames kregen in deze training gaf ze een enorme boost. Ze voelden zich gehoord en kregen veel info die ze direct konden gebruiken. Na twee van de vier dagdelen was er echt al een verandering waar te nemen bij de deelnemers. Ze waren nog enthousiaster dan ze al waren, zien het effect in de winkel en presteren daardoor beter. Het was voor ons erg prettig dat de training in onze eigen winkel werd gegeven. In zowel houding en gedrag van de mensen als in de omzet zien wij nu een positieve verandering.”
Training Verkopen met succes - Floris en Maaike van Lieshout, Bakkerij Floor van Lieshout, Tilburg

“Ook deze training was goed verzorgd, werkte motiverend en werd op een leuke, actieve manier gebracht. Zoals we gewend zijn van NBA.”
Training Praktijkbegeleider - Douwe Jan Lenes, Echte Bakker Lenes, Heerenveen

“Wat een complete training was dit, gegeven door heel fijne mensen. Wat ik ervan heb opgestoken? Veel, heel veel. Vooral de training van Margareth en Noor hebben mij enorm veel geholpen in de praktijk. Met goede gesprekken en een fantastische winkelbeleving als gevolg. Een eyeopener! Deze training geeft je een nieuwe kijk op je werk en werkt omzetverhogend.”
Training Winkelbegeleider – Debbie Peereboom, Bakkerij Botman, Bovenkarspel

“Tijdens de training kwam ik erachter dat het erg inspirerend en motiverend is. Dat maakt het stukken leuker en beter!”
Training Jonge ondernemers – Douwe Jan Lenes, Echte Bakker Lenes, Heerenveen

Meer nieuws

Heb jij al kennisgemaakt met Bakkerspedia?

Bakkerspedia is de eigentijdse, interactieve databank van de bakkerij waar kennis kan worden gehaald, gebracht, gedeeld en ontwikkeld. Het online platform bevat inmiddels ruim 400 kennisartikelen die leesbaar, begrijpelijk en actueel zijn. Met deze kennisbank blijft kennis uit de theorie en de praktijk behouden voor de bakkerijbranche. In 2015 is tijd...

Zo maak je nóg mooiere productfoto’s!

Jij bent waarschijnlijk al druk bezig met jullie social media kanalen, de kwaliteit van jullie foto’s en de styling van jullie website. Het ziet er steeds beter uit, maar het kan natuurlijk altijd nóg mooier. De belichting van jullie foto’s kan bijvoorbeeld beter en eigenlijk wil je ook dat alle foto’s in lijn zijn met de visie v...

Volg NBA op Facebook

customer service