NL Leert door

NL Leert door – gebruik maken van kosteloze trainingsmogelijkheden.

Ondernemers binnen de food, feed en agro-industrie staan door de COVID-19 crisis voor grote uitdagingen. De Nationale Bakkerij Academie en 13 samenwerkende partners bestaande uit opleiders en brancheverenigingen hebben de handen ineengeslagen om bijna 3000 werknemers een (bijna) gratis opleiding aan te bieden. Daarmee stimuleren we de leercultuur binnen organisaties in deze sectoren gedurende de coronacrisis. Zo werken we gezamenlijk aan het versterken van de vaardigheden en wendbaarheid van medewerkers middels scholing, wat cruciaal is voor bedrijven om het hoofd boven water te houden in deze tijd. Dit doen we door middel van NL leert door.

Vanuit de Nationale Bakkerij Academie zijn 2 trainingen opgenomen in het NL leert door aanbod:

  • Procesoperator basis
  • Procesoperator vervolg

Dit betekent dat bakkerijen, mits aan alle voorwaarden is voldaan, deze trainingen kosteloos aan hun medewerkers aan kunnen bieden.

Om voor de NL leert door subsidie in aanmerking te komen dient de training voor 31 december 2021 aanstaande uitgevoerd te zijn.

Bij het organiseren van een training op locatie van uw industriële bakkerij betaalt de bakkerij het standaardbedrag. Na het definitief toekenning van de subsidie (eind december 2021) ontvangt u het geheel bedrag terug.

https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/operator-bakkerij-basis-285/

https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/operator-bakkerij-vervolg-286

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hester Braam.

H.Braam@foodbase.nl

Tel: 0682828012

Meer nieuws

Test en vergroot je kennis met de quizapp Bakkersbrein

De Nationale Bakkerij Academie heeft samen met de Stichting Ambachtelijke Bakkerij de app Bakkersbrein ontwikkeld, speciaal voor bakkerijmedewerkers. Met deze quizapp test en vergroot je je kennis over je werk in de bakkerij. Bakkersbrein is gratis te downloaden in de App Store (IOS) en de Play Store (Android). Bakkersbrein is er voor verko...

Vergroot je kennis met de app Bakkersbrein

Maken jouw bakkerijmedewerkers al gebruik van de Bakkersbrein? Deze gratis quizapp is leuk en leerzaam om te spelen voor zowel verkoopmedewerkers als productiemedewerkers. De Nationale Bakkerij Academie en Stichting Ambachtelijke Bakkerij hebben deze app samen ontwikkeld zodat bakkerijmedewerkers hun kennis over het werk in de bakkerij kunnen testen en...

Volg NBA op Facebook

customer service