Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops.

Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’

Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemers, gericht op leidinggeven en communicatie.

Training ‘Interne Communicatie’
Dit is een incompany training om de onderlinge communicatie in het bedrijf te verbeteren.

Training ‘Calculeren’
Hoe bereken je BTW en prijsstijgingen (van grondstoffen en/of loonkosten) door in je producten? En hoe zorg je ervoor dat dit geen negatieve gevolgen heeft voor de omzet? Dat leer je in deze training.

Workshops
Ook in 2019 biedt de NBA weer diverse nieuwe workshops aan, onder andere een vervolg op de workshop ‘Productfotografie’.

Meer weten?
Houdt voor meer informatie over het nieuwe aanbod van 2019, het doel en de inhoud van deze trainingen en workshops en de kosten, onze website en facebookpagina in de gaten.

Meer nieuws

Download Bakkersbrein!

Bakkersbrein is dé kennis- en spel-app voor verkoop- en productiemedewerkers uit de bakkerijbranche. Ieder level in de app bestaat uit 10 categorieën met elk 10 vragen. Naast de bestaande categorieën is het mogelijk om een elfde categorie toe te voegen. Hierin kun je vragen over jouw eigen bedrijf toevoegen. Huisreglementen zijn vaak net zo belangrijk als...

Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops. Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’ Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemer...

Volg NBA op Facebook

customer service