Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops.

Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’

Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemers, gericht op leidinggeven en communicatie.

Training ‘Interne Communicatie’
Dit is een incompany training om de onderlinge communicatie in het bedrijf te verbeteren.

Training ‘Calculeren’
Hoe bereken je BTW en prijsstijgingen (van grondstoffen en/of loonkosten) door in je producten? En hoe zorg je ervoor dat dit geen negatieve gevolgen heeft voor de omzet? Dat leer je in deze training.

Workshops
Ook in 2019 biedt de NBA weer diverse nieuwe workshops aan, onder andere een vervolg op de workshop ‘Productfotografie’.

Meer weten?
Houdt voor meer informatie over het nieuwe aanbod van 2019, het doel en de inhoud van deze trainingen en workshops en de kosten, onze website en facebookpagina in de gaten.

Meer nieuws

5 jaar NBA trainingen en meer

De eerste activiteiten van de Nationale Bakkerij Academie (NBA) in 2012 bestonden uit 3 MBO opleidingen: twee voor de industrie en één voor verkoopmedewerkers. De opleidingen waren een combinatie van een online leeromgevingen en bijeenkomsten in het bedrijf. Een praktische manier voor werkenden in de bakkerijbranche om toch een MBO diploma te behalen....

Deelnemers aan het woord over NBA’s trainingen en workshops

De Nationale Bakkerij Academie wil met haar trainingen en workshops zoveel mogelijk bijdragen aan het kennisniveau van de bakkerijbranche. Wat vinden deelnemers van NBA’s trainingen? Hoe is de begeleiding? Is de lesstof te moeilijk of te makkelijk? En merken deelnemers verschil in hun werk na het volgen van een training? Deelnem...

Volg NBA op Facebook

customer service