Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops.

Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’

Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemers, gericht op leidinggeven en communicatie.

Training ‘Interne Communicatie’
Dit is een incompany training om de onderlinge communicatie in het bedrijf te verbeteren.

Training ‘Calculeren’
Hoe bereken je BTW en prijsstijgingen (van grondstoffen en/of loonkosten) door in je producten? En hoe zorg je ervoor dat dit geen negatieve gevolgen heeft voor de omzet? Dat leer je in deze training.

Workshops
Ook in 2019 biedt de NBA weer diverse nieuwe workshops aan, onder andere een vervolg op de workshop ‘Productfotografie’.

Meer weten?
Houdt voor meer informatie over het nieuwe aanbod van 2019, het doel en de inhoud van deze trainingen en workshops en de kosten, onze website en facebookpagina in de gaten.

Meer nieuws

Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops. Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’ Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemer...

Carla Zwierstra: “Van een afstand is het anders”

Afstand nemen van je werk. De ene keer kies je er zelf voor, bijvoorbeeld door vakantie. De andere keer moet het noodgedwongen door ziekte. Of het nu je eigen keuze is of niet, beiden creëren afstand. Maar soms is afstand nemen nodig om weer scherp naar je werk of bedrijf te kunnen kijken. Hoe gaat het? Wat wil ik op korte en lange termi...

Bakkersbrein al bijna 25.000 keer gespeeld

Bakkersbrein is dé app waarmee het kennisniveau van verkoop- en productiemedewerkers wordt getest en verbeterd. Dat Bakkersbrein populair is blijkt wel uit de speelcijfers: de app is sinds september 2018 alweer bijna 25.000 keer gespeeld. Bakkersbrein is een quiz waarbij in 10 categorieën steeds 10 vragen in zo kort mogelijke tijd beantwoor...

Volg NBA op Facebook

customer service