Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops.

Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’

Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemers, gericht op leidinggeven en communicatie.

Training ‘Interne Communicatie’
Dit is een incompany training om de onderlinge communicatie in het bedrijf te verbeteren.

Training ‘Calculeren’
Hoe bereken je BTW en prijsstijgingen (van grondstoffen en/of loonkosten) door in je producten? En hoe zorg je ervoor dat dit geen negatieve gevolgen heeft voor de omzet? Dat leer je in deze training.

Workshops
Ook in 2019 biedt de NBA weer diverse nieuwe workshops aan, onder andere een vervolg op de workshop ‘Productfotografie’.

Meer weten?
Houdt voor meer informatie over het nieuwe aanbod van 2019, het doel en de inhoud van deze trainingen en workshops en de kosten, onze website en facebookpagina in de gaten.

Meer nieuws

Wat vinden deelnemers van de training Toppraktijk?

Elf deelnemers volgden de training Toppraktijk bij de Nationale Bakkerij Academie. Een training van vier dagen waarin kennis, bewustwording en keuzes maken in het bakproces centraal staan. De deelnemers vertellen over hun ervaringen met deze training. Albert de Jong (Bakker Albert): “Deze training verdien ik terug” De training ging...

Valt er nog wat te leren? Jazeker!

Resultaten online onderzoek ‘Investeren in leren’ De ontwikkelingen in de bakkerijbranche gaan razendsnel. Wat doen ondernemers en medewerkers eigenlijk om op de hoogte te blijven? Investeren zij juist wel of niet in ontwikkeling? Om dit te onderzoeken voerden de ‘sociale partners van de bakkerijsector’ eind 2018 een online onderzoek ui...

Volg NBA op Facebook

customer service