Trainingen op locatie: we mogen weer!

Vanaf 1 juni mag de Nationale Bakkerij Academie weer trainingen op locatie verzorgen. Uiteraard nemen we de nodige maatregelen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, maar wat zijn onze trainers én cursisten blij dat het weer kan: trainingen geven en volgen op locatie of in de bedrijven.

Echt contact verademing

De eerste trainingen hebben weer plaatsgevonden en hoewel we al redelijk gewend waren aan contact en trainingen via een beeldscherm, was het echt een verademing om weer live trainingen te kunnen verzorgen. Eindelijk weer echt contact, ook al is dit op anderhalve meter afstand.

Nieuwe planning
We zijn druk bezig om alle trainingen die vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan opnieuw in te plannen. En daarnaast komen er ook weer nieuwe trainingen aan. Voorlopig bieden we onze trainingen nog zowel op locatie en in de bedrijven als online aan. Hou onze website goed in de gaten of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Meer nieuws

Wat doe jij met Desem & Oude Granen?

Bijzondere desembroden zijn trendy en veelbesproken binnen de bakkerijsector. Ook de consument komt steeds meer over deze producten te weten en de vraag naar bijzondere broden met desem en/of oude granen, zoals Spelt, Emmer en Eenkorn, neemt toe. Wat kun jij met deze ‘oude granen’? Om je te onderscheiden met authentieke en lokale broodsoorten org...

Deelnemers aan het woord over NBA’s trainingen en workshops

De Nationale Bakkerij Academie wil met haar trainingen en workshops zoveel mogelijk bijdragen aan het kennisniveau van de bakkerijbranche. Wat vinden deelnemers van NBA’s trainingen? Hoe is de begeleiding? Is de lesstof te moeilijk of te makkelijk? En merken deelnemers verschil in hun werk na het volgen van een training? Deelnem...

Volg NBA op Facebook

customer service