Vergroot je vakkennis met Bakkerspedia

Heb je altijd al willen weten wat de functie van een kookstuk in deeg is? Waar Red Velvet cake vandaan komt? Wat je aan een te zuur desem kunt doen? Wat kenmerkend is voor panna cotta? Wat de basis van roggebrood zonder gist is? Hoe je beschuitdeeg maakt? Wat een granité is? Of hoe je cake kunt invriezen? Zoek dit dan op in Bakkerspedia!

Wat is Bakkerspedia?

Bakkerspedia is een eigentijdse en interactieve databank van de bakkerij waar vaktechnische kennis in de vorm van vraag-en-antwoord-artikelen kan worden gelezen en gedeeld. Iedereen in de bakkerijbranche kan zich kosteloos aanmelden en op zoek gaan naar informatie die hij of zij nodig heeft.

Mis je een vraag?
In Bakkerspedia staan nu al meer dan 1.150 artikelen, maar de databank moet natuurlijk blijven groeien. Dus mis je een vraag? Vraag dan via Bakkerspedia om antwoord. Met jouw feedback op bestaande artikelen en verzoeken om nieuwe artikelen gaat het team achter Bakkerspedia aan de slag. Al bijna 1.250 bakkerijmedewerkers, ondernemers, docenten en leerlingen gingen je voor.

Winactie!
Als we 1.750 deelnemers op Bakkerspedia hebben, verloten we een leuke prijs onder de deelnemers.

De digitale databank is toegankelijk voor alle branchegenoten en wordt mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Bakkerspedia is te raadplegen via www.bakkerspedia.nl.

Meer nieuws

Op naar 2019

Naast een groot deel van het vertrouwde aanbod aan trainingen en workshops van de Nationale Bakkerij Academie zijn we op dit moment druk bezig met het nieuwe aanbod voor 2019. Hier vind je een overzicht van onze nieuwe trainingen en workshops. Training ‘Leidinggeven voor ondernemers’ Deze training biedt een combinatie van coaching, intervisie en training voor ondernemer...

Nauwe samenwerking maakt NBC EN NBA slagvaardiger voor de branche 

WAGENINGEN, 15 Januari 2020 – Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gaan intensiever samenwerken. Door het samenvoegen van expertises én een efficiëntere inzet van middelen willen zij beide organisaties slagvaardiger maken en zo de bakkerijbranche naar een hoger niveau br...

Volg NBA op Facebook

customer service