Berichtgeving over het coronavirus en online trainingen

Vanwege de coronacrisis verzorgen wij momenteel helaas geen trainingen op locatie, maar je kunt wel nieuwe online trainingen bij ons volgen. Interesse? Kijk dan hier: https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/online-sessies-ervaren-leren-en-vragen-442/

Namens de NBA willen we iedereen veel gezondheid en succes wensen.

Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Voor data klik door naar informatie

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

9 september 2020

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven - verdieping

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop, Ambacht

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygiënecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Startdatum in overleg

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen én verbeteren?

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
14 september 2020

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomend) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum:
najaar 2020

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht

Jonge Ondernemers

Najaar 2020

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart, wil je in de toekoms voor jezelf beginnen of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht

Assessorentraining

Startdata:
wordt verwacht

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en de juiste communicatie.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Industrie

RI&E

Weet jij hoe je invulling kunt geven aan de RI&E? Ken jij je rol en verantwoordelijkheden?

Ambacht, Industrie

Puur Boulangerie

Startdatum 15 juni 2020

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit met alleen basisgrondstoffen?

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

Startdatum in overleg

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Ambacht, Industrie

Puur Desem

Startdatum wordt verwacht

Verdiep je in desem,  start zelf een cultuur en ervaar hoe je hiermee kunt werken.

Ambacht, Industrie

Vienoisserie

21 September t/m 24 September 2020

Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerde gistdegen.

Ambacht

Patisserie (kort)

Voor data klik door naar informatie.

Nederlandse Broodklassiekers; Soezen en Eclairs; Gelegenheidstaarten; Paaschocolade; Cakes;Tartelettes; Dessertaarten.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Productfotografie

Startdatum: wordt verwacht

Stylen en fotograferen van brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en in de winkel.

Ambacht, Industrie, Verkoop

Functionering-, en beoordelingsgesprek

Functionering en beoordelingsgesprekken zijn belangrijk om afspraken te maken en verbeterpunten aan te geven.

Ambacht, Verkoop

Bewust calculeren en margerijk verkopen

Startdatum najaar 2020

 


  •  
Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Ambacht, Industrie

Beter Banket

Startdatum in overleg
Leidinggeven voor ondernemers

Leidinggeven voor ondernemers

Startdatum: wordt verwacht

Aansturing en leidinggeven zijn een hele kunst. Een kunst die gelukkig te leren is.

Inspiratietour
Ambacht, Verkoop

Inspiratietour

Datum in overleg

Wij voeren met enige regelmaat inspiratietours uit met ondernemers, (banket)bakkers, winkelmedewerkers of met onze cursisten. Het doel van deze tours is om te zien  en te horen hoe andere ondernemers hun bedrijf laten renderen, hoe het assortiment is samengesteld of hoe succesvolle winkels zijn ingericht.

Veiligheidsbewustzijn
Industrie, Ambacht

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Verkoop, Ambacht

Winkelverkoop

Startdatum in overleg

Een goed georganiseerde verkoop is essentieel voor het rendement van een bakkersbedrijf.

Ambacht, Industrie

Boulangerie (kort)

Voor data klik door naar informatie.
Ambacht, Industrie

Chocolaterie (kort)

Voor data klik door naar informatie.
Verkoop, Ambacht

Verkoop op maat

Startdatum in overleg

Het gaat in de bakkerswinkel niet alleen om het verkopen van producten, maar ook de kennis over de producten, de grondstoffen, ingrediënten. En de kennis over allergenen en hygiëne is ook ontzettend belangrijk.

Verkoop, Ambacht

Gastvrijheid

Startdatum in overleg

Hoe geeft jij je klanten het ‘wow’- gevoel als ze in de winkel komen? Hoe maak je van een klant een gast, een ambassadeur van je bedrijf? Wanneer heb je als verkoopmedewerker de ‘gunfactor’?

Industrie, Ambacht, Verkoop

Personeelsmanagement in de praktijk

Startdata 2020 volgen

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor het personeelsmanagement. Je wilt het goed aanpakken en medewerkers stimuleren en motiveren. Maar hoe doe je dat nu precies?

Ambacht, Verkoop, Industrie

Marketing is geen kunst

8 juni 2020

Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.

Suikerverlaging
Industrie, Ambacht

Suikerverlaging

9 en 30 juni

In deze training krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van (toegevoegde)suikervervanging.

Verkoop, Ambacht

Verkopen in de bakkerswinkel

Startdatum in overleg

Verkopen is een vak, een heel mooi vak! Maar is de gedachte hierbij van verkopend personeel hetzelfde als de verwachting van de ondernemer?

Industrie

Nieuwe medewerkers in de industriële bakkerij

Startdatum in overleg

Wanneer er nieuwe medewerkers aan de slag gaan in de bakkerij is het van belang dat ze dit goed voorbereid en veilig doen.

Industrie

Van product naar concept in de industriële bakkerij

Startdatum in overleg

Je bruist van de ideeën voor mooie nieuwe producten waar de klanten in jullie supermarkten heel blij van worden. Maar passen deze ideeën eigenlijk wel in jullie concept?

Industrie, Ambacht

Training fysieke arbeid in bakkerijen (incompany)

Startdatum in overleg

Training ter vergroting van de bewustwording met betrekking tot fysieke belasting en motiveren tot gedragsverandering.

Online sessies- ervaren, leren en vragen
Verkoop, Ambacht, Industrie

Online sessies- ervaren, leren en vragen

15, 16, 17 en 22 juni

Voor alle bedrijven en hun medewerkers biedt de Nationale Bakkerij Academie in samenwerking met het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, ter ondersteuning gedurende de Corona periode, een serie korte en praktische online trainingen aan.

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger
Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleiders MBO niveau 4 Boulanger

22, 29 en 30 juni in Wageningen
< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Mooie training, de doelen die vooraf zijn gesteld zijn allemaal gehaald! Ik merk een betere sfeer en nog meer betrokkenheid bij de medewerkers.
Training Kwaliteitsmanagement, Alexander Bekkers, Bakkerij Bekkers, Veghel
Er wordt je tijdens de training een spiegel voorgehouden. Dit op een hele positieve en veilige manier. Door zelfinzicht ga je een ander ook beter begrijpen, waar je in het leidinggeven veel aan hebt.
Training Leidinggeven op de werkvloer, Sabien Annijas, Bakkerij Beerse, Alkmaar
Ik kan de training Actief verkopen echt aanraden. Je leert wat jíj wilt en je werkt aan je persoonlijke groei.
Training Actief Verkopen, Manon Dekkers, Chocolaterie Pierre, Hillegom
customer service