Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Verkoop

Actief Verkopen

Startdatum in overleg

Wil jij je verkoopteam inspireren en beter inzetten? Wil je meer rendement?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
1 oktober 2018

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven Verdieping

Startdatum:
26 september 2018

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Verkoop

Verkopen met Succes

Startdatum in overleg

Zijn jouw verkoopmedewerkers de verkoophelden van je winkel? Wil jij de klanttevredenheid verhogen?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygienecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Startdatum in overleg

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen?

Ambacht, Industrie

Volkoren Experience

Startdatum:
11 september 2018

Gezond eten en gezond leven zijn in. En volkoren heeft daarin een prominente basisplaats.

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
29 oktober 2018

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil je jezelf ontwikkelen?

 

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomende) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum:
Februari 2019

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht

Jonge Ondernemers

Startdatum:
februari 2019 (VOL)

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht, Industrie

Desem & Oude Granen

Startdatum:
9 oktober 2018

De ontwikkeling van bijzonder brood met desem en/ of oude granen neemt een enorme vaart. Ook in jullie bakkerij?

Ambacht

Assessorentraining

Diverse startdata

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Verkoop

Gastologie

Startdatum in overleg

Klanten zijn de gasten van de bakkerij en willen ook graag zo behandeld worden. Hoe doen jullie medewerkers dit?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

Diverse startdata vanaf april 2018

 Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 2 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

Startdatum in overleg

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 2 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht, Industrie

Bakkerijtechnologie

Startdatum:
6 september 2018

Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl.

Verkoop

Winkelbeleving

Startdatum in overleg

Natuurlijk verkoopt de bakker brood en banket, maar voor de verkoop is beleving en emotie van de klant minstens zo belangrijk.

Industrie

RI&E

Startdatum:
voorjaar 2018

 Weten jij hoe je invulling kunt geven aan de RI&E? Ken jij je rol en verantwoordelijkheid?

Ambacht, Industrie

Puur Boulangerie

Startdata vanaf 08-10-2018
Zaandam

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit met alleen basisgrondstoffen?

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

Startdatum in overleg

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Ambacht, Industrie

Puur Desem

Startdata:
12-11-2018 Zaandam
18-06-2018 Zaandam

Verdiep je in desem,  start zelf een cultuur en ervaar hoe je hiermee kunt werken.

Ambacht

Vienoisserie

Startdatum:
05-11-2018 Zaandam

Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerdegistdegen.

Ambacht

Patisserie (kort)

Voor data klik door naar informatie.

Soezen en Eclairs; Gelegenheidstaarten; Paaschocolade; Cakes;Tartelettes; Dessertaarten.

Ambacht

Productfotografie

Startdatum:
11 maart 2019

Stylen en fotograferen van brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en de  winkel.

Ambacht, Industrie

Functionering-, en beoordelingsgesprek

19 november 2018

Functionering en beoordelingsgesprekken zijn belangrijk om afspraken te maken en verbeterpunten aan te geven.

Ambacht

Italiaanse Pizza bakken

Startdatum:
mei 2018

Meer weten van de traditionele Italiaanse pizza’s, het basisdeeg en de garnituren? 

Preventie psychosociale arbeidsbelasting
Industrie

Preventie psychosociale arbeidsbelasting

Een van de belangrijkste mogelijkheden voor leidinggevenden voor het creëren van een respectvolle cultuur in het bedrijf is het alert zijn op signalen die kunnen verwijzen naar conflicten over ongewenst gedrag en het bespreken van de situatie met directie en betrokkenen.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Ik werk nu veel beter samen met mijn medewerkers.
Training Leidinggeven op de werkvloer, Bakkerij Paulissen, Maastricht
De gemiddelde besteding per klant is gestegen.
Training Actief Verkopen, Rick Verkerk, Bakkerij Verkerk, De Meern
Interessante training. Nieuwe dingen geleerd en ook opfris van oude kennis. Training is een aanrader.
Training Toppraktijk, Tom Hendrikx, Pijpers Brood en Banket, Venlo
customer service