Ambacht

Beter Banket

Startdatum in overleg | Incompany

In deze training gaat onze vaktechnische trainer samen met het team banketbakkers aan de slag met het gebaksassortiment, de productiewijze, de afwerking en de opslag. De trainer bespreekt de huidige kwaliteit en stelt een verbeteradvies samen om hier vervolgens met elkaar mee aan de slag te gaan.

Voor veel banketbakkers en brood- en banketbakkers kan deze training een eyeopener zijn om met eigen apparatuur, grondstoffen, halffabricaten en natuurlijk het team een mooier en nog meer onderscheidend eindproduct te maken. Consumenten kopen meestal eerst met hun ogen! Wanneer de consument dan ook nog ervaart dat het product lekkerder is, dan is de kans op een herhalingsbezoek in jullie bedrijf groot.

Werkwijze
De training bestaat uit 2 dagdelen (3 ½ uur per dagdeel) en heeft een voorbereidingsopdracht.

Voorbereidingsopdracht: Voor aanvang van de training brengt het bedrijf hun leerwensen in kaart. Ze geven in deze opdracht tevens aan over welke producten ze twijfelen en waar ze juist trots op zijn. Ook vermelden ze in de opdracht feitelijke informatie zoals de top 3 van meest/minst verkochte producten en de top 3 van producten met hoge/lage kostprijs. De  voorbereidingsopdracht wordt van te voren gedeeld met de trainer.

Bezoek en analyse (dagdeel 1): De trainer bezoekt de (banket)bakkerij op een afgesproken tijdstip en analyseert de huidige kwaliteit van één van de productgroepen. Ook gaat hij in gesprek met het team over de voorbereidingsopdracht. Het bezoek eindigt met het gezamenlijk maken van een overzicht van de bevindingen. De trainer en het team bepalen samen waar zij mee aan de slag willen.

Aan de slag (dagdeel 2): De trainer gaat samen met het team aan de slag met één of meerdere verbeterpunten. Denk hierbij aan het professionaliseren van de afwerking en decoraties, maken van eigen vullingen, berekenen van kost- en verkoopprijs (marges) etc.

Wat levert u dit op?
Optimalisering en verbetering van banketassortiment en productiewijze, tevreden klanten, geïnspireerd personeel en een mogelijk hogere omzet!

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

In Company
De training kost € 2.450,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 1.347,50 per groep, excl. BTW.

Vragen
Voor vragen over inschrijving en deelname dient de NBA als aanspreekpunt:
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453

Beter Banket


Voor Ambachtelijke bakkers
2 dagdelen
Startdatum in overleg


Incompany

€ 1.347,50 per groep

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Startdata:
september 2019

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
3 september 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service