In deze workshop Broodkeuren gaan we aan de slag met jullie broodproduct (groot en kleinbrood) en kijken we naar de kennis van de medewerkers en de productieomstandigheden in het bedrijf.
Het eindproduct is ons uitgangspunt en vanuit hier gaan we kijken naar de volgende zaken;
• De kruim;
• De taille;
• Korstkleur en dikte;
• Celgrootte;
• Bakgeur;
• Vervuiling.
Daarnaast gaan we uitvoerig in op de volgende zaken die invloed hebben op het eindproduct.
• Grondstoffen;
• Kneden;
• Temperatuur;
• Rijzen;
• Bakken.
De workshop gaat echt over jullie producten en jullie productieproces. Medewerkers kunnen na afloop afwijkingen beter herkennen en een volgende keer voorkomen. Medewerkers weten nóg beter welke stappen in het proces het eindproduct negatief kunnen beïnvloeden.
Kosten
Op deze workshop zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
Incompany
De training kost € 1.100,- per groep, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf betaal je € 605,-per groep, exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers:
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?