Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Startdata:
27 mei of 9 september 2019

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Verkoop

Actief Verkopen

Startdatum in overleg

Wil jij je verkoopteam inspireren en beter inzetten? Wil je meer rendement?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
3 september 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven Verdieping

Startdatum:
10 september 2019

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Verkoop

Verkopen met Succes

Startdatum in overleg

Zijn jouw verkoopmedewerkers de verkoophelden van je winkel? Wil jij de klanttevredenheid verhogen?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygienecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Startdatum in overleg

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen?

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
najaar 2019

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil je jezelf ontwikkelen?

 

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomende) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum:
Najaar 2019

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht

Jonge Ondernemers

Najaar 2019

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht, Industrie

Desem & Oude Granen

Startdatum:
24 september 2019

De ontwikkeling van bijzonder brood met desem en/ of oude granen neemt een enorme vaart. Ook in jullie bakkerij?

Ambacht

Assessorentraining

Startdata 8 april 2019- Noorderpoort/ 13 mei 2019- Eindhoven

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Verkoop

Gastologie

Startdatum in overleg

Klanten zijn de gasten van de bakkerij en willen ook graag zo behandeld worden. Hoe doen jullie medewerkers dit?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

 Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 2 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

Startdatum 4 juni Nijmegen

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 2 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Verkoop

Winkelbeleving

Startdatum in overleg

Natuurlijk verkoopt de bakker brood en banket, maar voor de verkoop is beleving en emotie van de klant minstens zo belangrijk.

Industrie

RI&E

Startdatum:
februari 2019

 Weten jij hoe je invulling kunt geven aan de RI&E? Ken jij je rol en verantwoordelijkheid?

Ambacht, Industrie

Puur Boulangerie

Startdatum 17 jun. en 23 sept. 2019

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit met alleen basisgrondstoffen?

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

Startdatum in overleg

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Ambacht, Industrie

Puur Desem

Startdatum 14 oktober 2019

Verdiep je in desem,  start zelf een cultuur en ervaar hoe je hiermee kunt werken.

Ambacht

Vienoisserie

Startdatum 20 mei 2019

Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerdegistdegen.

Ambacht

Patisserie (kort)

Voor data klik door naar informatie.

Nederlandse Broodklassiekers; Soezen en Eclairs; Gelegenheidstaarten; Paaschocolade; Cakes;Tartelettes; Dessertaarten.

Ambacht

Productfotografie

2 september 2019

Stylen en fotograferen van brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en de  winkel.

Ambacht, Industrie

Functionering-, en beoordelingsgesprek

Functionering en beoordelingsgesprekken zijn belangrijk om afspraken te maken en verbeterpunten aan te geven.

Preventie psychosociale arbeidsbelasting
Industrie

Preventie psychosociale arbeidsbelasting

Een van de belangrijkste mogelijkheden voor leidinggevenden voor het creëren van een respectvolle cultuur in het bedrijf is het alert zijn op signalen die kunnen verwijzen naar conflicten over ongewenst gedrag en het bespreken van de situatie met directie en betrokkenen.

Bewust calculeren en margerijk verkopen
Ambacht

Bewust calculeren en margerijk verkopen

Startdatum 27 mei 2019/ 9 september 2019

 

 


  •  
Communicatie in het team
Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Beter Banket
Ambacht

Beter Banket

Startdatum in overleg
Leidinggeven een hele kunst, samen sta je sterker

Leidinggeven een hele kunst, samen sta je sterker

Startdatum:
najaar 2019

Aansturing en leidinggeven zijn een hele kunst. Een kunst die gelukkig te leren is.

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Een leuke training waarbij je echt zelf aan de slag gaat. Ik heb echt geleerd hoe ik een nog betere productfoto en sfeerfoto kan maken die goed aansluit bij mijn uitingen.
Workshop Productfotografie, Corné ten Veen, Bakkerij ten Veen, Bennekom
Een erg leerzame training waarbij alle aspecten van het ondernemerschap aan bod komen. Passievolle trainers weten je echt te betrekken en uit te dagen.
Training Jonge ondernemers, Michiel Officier, Banketbakkerij Tamminga en Verweij, Nieuwegein
De gemiddelde besteding per klant is gestegen.
Training Actief Verkopen, Rick Verkerk, Bakkerij Verkerk, De Meern
customer service