Ambacht

Italiaanse Pizza bakken

Startdatum:
mei 2018 | Open inschrijving, locatie nog niet bekend.

In de workshop Italiaanse pizza’s bakken gaan we aan de slag met de mogelijkheden die pizza’s geven aan ambachtelijke bakkersbedrijven. Dit onder meer om de omzet te verbeteren en naast ontbijt en lunch ook een avondmaaltijd vervanger te kunnen bieden. In de workshop  wordt uitgegaan van de traditionele Italiaanse pizza’s met de rijke variatie die daar bij komt kijken. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een goed basisdeeg en de diverse droppings en verse garnituren. De training zal worden gegeven door een ervaren Italiaanse pizzabakker op een sfeervolle locatie. Vanzelfsprekend eet u na afloop de pizza’s zelf op onder het genot van een glaasje Italiaanse wijn.

Inhoud:

De workshop pizza bakken

  • Het gronddeeg, de productie en verwerking hiervan;
  • De diverse toppings, garnituren en combinaties van smaken en mogelijkheden;
  • Gebruik van verse kruiden en smaken;
  • Het afbakken van de producten.


De verkoop van pizza’s in uw winkel

  • Kennis van ingrediënten voor verkoop personeel;
  • Opslag en bewaren van de producten;
  • Superieure kwaliteit t.o.v. andere aanbieders


Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.

Kosten           
Op deze workshop zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De workshop kost € 180, - per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 99, - per deelnemer, excl. BTW.

Datum
Mei 2018

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers;

André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453

Italiaanse Pizza bakken


Voor Ambachtelijke bakkers
1 dagdeel
Startdatum:
mei 2018


Open inschrijving, locatie nog niet bekend.

€ 99,-

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
14 maart 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service