Berichtgeving over het coronavirus en online trainingen

Vanwege de coronacrisis verzorgen wij momenteel helaas geen trainingen op locatie, maar je kunt wel nieuwe online trainingen bij ons volgen. Interesse? Kijk dan hier: https://www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/online-sessies-ervaren-leren-en-vragen-442/

Namens de NBA willen we iedereen veel gezondheid en succes wensen.

Verkoop, Ambacht, Industrie

Online sessies- ervaren, leren en vragen

10, 15, 16, 17 en 22 juni | Online

Alle bakkerijen en hun medewerkers hebben te maken met de gevolgen van de Corona maatregelen. Hoe en op welke manier verschilt per bedrijf. De één ziet een groot deel van de omzet wegvallen en medewerkers zitten voor een deel thuis, terwijl andere bedrijven de mogelijkheid hebben om beter in te spelen op de veranderende omstandigheden.
Voor alle bedrijven en hun medewerkers biedt de Nationale Bakkerij Academie in samenwerking met het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf, ter ondersteuning gedurende de Corona periode, een serie korte en praktische online trainingen aan. Trainingen waarin door een expert op zijn of haar vakgebied één onderwerp wordt uitgewerkt en waarin je niet alleen ervaart en leert, maar ook alle vragen kunt stellen.

Doelgroep
Bakkerijmedewerkers.

  • Broodbakkers/productiemedewerkers industriële bakkerij en ambachtelijke bakkerij;

  • Banketbakkers;

  • Verkoopmedewerkers.

De online trainingen duren anderhalf uur en worden gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen aan de trainer en aan elkaar. Wanneer een groep vol is, wordt er meteen een nieuwe trainingssessie gepland.


Aanmelden
Klik op de button aanmelden en vul vervolgens het aanmeldingsformulier in. Je krijgt van ons de bevestiging van je aanmelding en je ontvangt een link voor de online trainingssessie. Via deze link kun je inloggen en deelnemen.


Onderwerpen per trainingssessie

Brood –  voor broodbakkers industriële bakkerij op 19 mei (VOL)/ 2 juni (VOL)/ 16 juni van 18:30 uur tot 20:00 uur

  • Werking van grondstoffen en receptuur 1 – industriële bakkerij

    • De effecten van grondstoffen op je recepturen;

    • Procesparameters;

    • Herkennen en duiden van afwijkingen;

    • Wanneer stuur je bij in het proces?


Brood - voor broodbakkers ambachtelijke bakkerij op 25 mei (VOL)/ 26 mei (VOL)/ 8 juni (VOL)/ 15 juni van 18:30 uur tot 20:00 uur

  • Werking van grondstoffen en receptuur 2 – ambachtelijke bakkerij

    • De effecten van grondstoffen op je recepturen;

    • Wanneer en waarom stuur je bij?

    • Toevoegingen: keuze of gewoonte?


Banket - voor banketbakkers op 27 mei (VOL)/ 3 juni (VOL)/ 10 juni van 18:30 uur tot 20:00 uur

  • Gebruik van groenten, kruiden en specerijen in patisserie- zoet en goed.

    • Als ingrediënten voor patisserie lijkt het wat ongewoon. Toch lenen deze producten zich perfect voor de moderne patisserie om verrassende smaken en designs te creëren.

Banket- voor banketbakker op 17 juni van 18:30 uur tot 20:00 uur

  • Vullingen en crèmes: 
    Het bereiden van diverse vullingen en crèmes. Onder andere vegan vullingen, vullingen en crèmes met minder suiker.

Verkoop - voor winkelmedewerkers ambachtelijke bakkerij op 15 juni (VOL)/ 25 juni (VOL)/ 1 juli (VOL / 2 juli (VOL)/ 22 juni van 19:30 uur tot 21:00 uur. 
Bijverkoop, zonder je er ongemakkelijk bij te voelen.

In deze online training leer je hoe je op een fijne manier bijverkoop realiseert en goed advies geeft, waarvan de klant niet het gevoel krijgt dat het om de bijverkoop gaat maar juist om de klant een geweldige beleving te bezorgen. Dit werkt wel! 

  • Ingaan op wensen en behoeftes van de klant;

  • Verdieping op acties die je als winkel kunt doen waardoor de klant zich nog meer geholpen voelt;

  • Tips en trucs horen van andere deelnemers.

Er volgen nog nieuwe onderwerpen en data.           

Kosten
Het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf subsidieert deze online trainingen in de Corona periode. Je kunt hier kosteloos aan deelnemen wanneer je werkzaam bent in een bakkerij die afdraagt aan het sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers:          
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453


Online sessies- ervaren, leren en vragen


Voor Verkoopmedewerkers, Ambachtelijke bakkers, Industriƫle bakkers
1,5 uur
10, 15, 16, 17 en 22 juni


Online

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Voor data klik door naar informatie

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

9 september 2020

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service