Ambacht, Industrie

Puur Boulangerie

Startdatum 18 februari 2019 | Zaandam

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit en alleen met basisgrondstoffen? En wil je tegelijkertijd leren over de kwaliteits-, structuur- en smaakverschillen tussen de directe methode van deeg zetten versus het gebruik van voordegen, poolish, kookstukken en desems? Dan is deze training geschikt voor jou!

Naast de praktijkuren wordt ook de theorie achter het gebruik van de grondstoffen en methodes van deeg zetten aangehaald. Een verdiepingsmodule waar je direct een kwaliteitsslag mee kunt maken in de dagelijkse praktijk. Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast aan de slag gegaan in hun eigen bedrijf en hebben daar direct voordeel kunnen halen met de kennis die ze op hebben gedaan in deze training.

Werkwijze
Deze training bestaat uit 4 dagen (32 uur), waarin essentiële kennis en vaardigheden aan bod komen. We werken 4 dagen  met kleine groepen. Het leereffect is daardoor optimaal.

Doelgroep
Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen & verbreden. 

Uitvoering
Deze training vindt plaats bij het Bakery Institute te Zaandam.

Data 2019

De training is 4 hele dagen: 18, 19, 25 en 26 februari 2019. 
 

Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 1.320,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 726,- per deelnemer, excl. BTW.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers of het Bakery Institute:

André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Bakery Institute 075-61 57 226                                         

Puur Boulangerie


Voor Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
4 dagen
Startdatum 18 februari 2019

Bakery Institute
Zaandam

€ 726,-

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
14 maart 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service