Het vervolg op de succesvolle training Puur Boulangerie! In deze training verdiep jij je helemaal in desem, je start zelf een cultuur en de natuurlijke controle over vertraagde processen wordt praktisch onderzocht. En natuurlijk zonder BVM! Ook gaan we bakken met oergranen en ga je met een map vol recepturen terug naar het bedrijf om snel zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis.
Werkwijze
Deze training bestaat uit 4 dagen (30 uur), waarin essentiële kennis en vaardigheden van werken met desem aan bod komen. We werken in blokken van 2x2 dagen in kleine groepen. Het leereffect is daardoor optimaal.
Doelgroep
Werknemers in de bakkerij die zich willen verdiepen & verbreden in het bakkersvak. Deelname is alleen mogelijk indien je al Puur Boulangerie of Terug naar de Basis van de NBOV hebt gedaan. Of bij uitzondering met een intakegesprek.
Uitvoering
Deze training vindt plaats bij het Bakery Institute te Zaandam.
Data 2021
Wordt verwacht.
Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 1.320,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 726,- per deelnemer, exclusief BTW.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers óf het Bakery Institute:
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Bakery Institute 075-61 57 226
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?