Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg | Incompany

Meer kennis voor snij- en inpakkers in het bedrijf over kwaliteit, over het wegwerken van verlies tijdens het werk en over het snijden en inpakken? Samenwerken om te verbeteren? Dan is de training Snijden en Verpakken de juiste keuze.

Inhoud
De training Snijden en Verpakken bestaat uit een vijftal onderdelen. Het eerste deel gaat over kwaliteitsbewustzijn. De vraag wordt gesteld in hoeverre de eigen prestaties van deelnemers op kwaliteitsgebied voldoen aan de eisen die de klant en het bedrijf stellen. In het tweede deel leren deelnemers om kwaliteitsproblemen op te lossen. Deelnemers leren in samenwerking ook van elkaar. In deel drie staat het verhogen van de efficiency en de effectiviteit van het productieproces centraal. Deelnemers krijgen enkele methoden en technieken aangereikt, waarmee ze verlies in het productieproces kunnen verminderen. In het vierde en vijfde deel staan de functies van snijden en verpakken centraal.

Opzet van deze module
De training Snijden en Verpakken is opgezet als een verbeterprogramma. Dat houdt in dat het aanpakken en oplossen van (kwaliteits) problemen in de eigen dagelijkse werksituatie de rode draad in het programma is. Het uiteindelijke doel van het programma is het verbeteren van de bedrijfsprestaties. Om dit te bereiken ontwikkelen deelnemers het noodzakelijke kwaliteitsbewustzijn en krijgen zij de bagage om problemen op te lossen.

Werkwijze
De training Snijden en Verpakken is een succesvolle combinatie van online leren en drie inspirerende trainingsbijeenkomsten. De verbeteropdrachten en de theorie worden aangeboden in de online leeromgeving. In deze online leeromgeving vinden de deelnemers alle kennis en informatie die nodig is als voorbereiding op de trainingsbijeenkomsten. De trainingsbijeenkomsten zijn volledig praktijkgericht.

Doelgroep                      
Snij-, en inpakkers in de industriële bakkerij.

Duur
De training bestaat uit drie dagdelen. Daarnaast beschikken deelnemers over een online leeromgeving met alle informatie voor deze training.

Uitvoering
Groepstrainingen worden bij voorkeur op locatie van de bakkerij uitgevoerd.

Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost, € 4.250,- na aftrek van de subsidie is deze € 2.337,50 excl. BTW, voor een groep van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Startdatum
De startdatum van bedrijfsgroepen is in overleg met het bedrijf.

Na de training
Deelnemers kunnen tot een jaar na ontvangst van de inlogcode nog steeds inloggen in hun online leeromgeving om informatie opnieuw te bekijken.

Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met:

Carla Zwierstra carla.zwierstra@nba-opleiding.nl of 06-83228728
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453

Snijden en Verpakken


Voor Industriële bakkers
3 dagdelen + online leeromgeving
Startdatum in overleg


Incompany

per groep
€ 2.337,50,-
max.12 personen

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
14 maart 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service