De klant vraagt om gezondere producten met minder (toegevoegde) suiker. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze training krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van (toegevoegde)suikervervanging.
Inhoud
In de training komen onderstaande onderwerpen aan de orde
Doelgroep
Iedereen die te maken heeft met suikerverlaging in producten. Je leert wat de rol van suiker is in de voedingsmiddelen. Deze kennis kan direct worden toegepast op jouw eigen producten of productcategorieën.
Toelatingseisen
Minimaal mbo- werk- en denkniveau.
Datum en duur
Startdatum wordt verwacht.
De training bestaat uit één bijeenkomst van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Locatie
Nationale Bakkerij Academie- Wageningen.
Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost € 580, - per deelnemer, na aftrek van de subsidie, € 319,- exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers:
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Bij inhoudelijke vragen over suikers: Gerlinde van Santen g.vansanten@has.nl of 06-51534076
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?