Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis opdoen over de productie van grootbrood, maar ook zelf praktisch ervaren hoe het beter kan? Wil jij de kwaliteit van jouw product en productieproces verbeteren? Dan is deze training geschikt voor jou!
Doelgroep
Bakkerij ondernemers en medewerkers, jong en oud, die meer willen weten, meer willen kunnen en toe zijn aan nieuwe ideeën.
Werkwijze
Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers uit de branche hun ervaring, kennis en kunde en passie tijdens deze training. Trainers: Kees Goos, Peter Bienefelt, Ivo Vliegendehond, Hans Som, e.a.
Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar zaken waar het in de praktijk tijdens het proces fout kan gaan en hoe je dit kunt voorkomen en oplossen.
Programma
(4 dagen van 08:30 uur tot 15:30 uur)
Uitvoering
Deze training van 4 dagen vindt plaats in Wageningen in de bakkerijen van het Nederlands Bakkerij Centrum.
Data 2021
Startdatum wordt verwacht.
Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost € 2.405,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dit € 1.322,75 per deelnemer, exclusief BTW.
Certificaat
Aan het eind van deze training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend NBA certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.
Leerzame training. Nu weet ik veel meer van achtergronden broodbakproces en werking van de grondstoffen. Ik besef nu meer hoe nauwkeurig je te werk moet gaan. De combinatie van ambachtelijke en industriële bakkers was prima. Je kunt veel leren van elkaar.
Veel inzicht gekregen in bakproces. Termen zijn nu meer vertrouwd. Na deze training zijn mijn broers en ik een betere gesprekspartner voor de bakkers. Ons doel is dus bereikt. Fijn om van verschillende professionals de training te krijgen.
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?