Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
12 maart 2018 | Wageningen

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil je jezelf verder ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis opdoen over de productie van grootbrood, maar ook zelf praktisch ervaren hoe het beter kan? Wil jij de kwaliteit van jouw product en productie verbeteren? Dan is deze training geschikt voor jou!  

Doelgroep

Bakkerij ondernemers en medewerkers, jong en oud, die meer willen weten, meer willen kunnen en toe zijn aan nieuwe ideeën.

Werkwijze
Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers hun ervaring, kennis en kunde en passie tijdens deze training. Trainers: Kees Goos, Peter Bienefelt, Ivo Vliegendehond, Hans Som, e.a.

Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar zaken waar het in de praktijk tijdens het proces fout kan gaan en hoe je dit kunt oplossen.

Programma

(4 dagen van 09:30 uur tot 16:30 uur)

Uitvoering
Deze training van 4 dagen vindt plaats in Wageningen in de bakkerijen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Datum
12, 13, 19 en 20 maart 2018

Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost € 1.775,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dit € 976,25per deelnemer, excl. BTW.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers;

André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453

Toppraktijk


Voor Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
4 dagen
Startdatum:
12 maart 2018


Wageningen

€ 976,25 per deelnemer

Dit vinden onze klanten van deze training

Interessante training. Nieuwe dingen geleerd en ook opfris van oude kennis. Training is een aanrader.
Training Toppraktijk, Tom Hendrikx, Pijpers Brood en Banket, Venlo
Super training, veel geleerd. Goede combinatie van theorie en praktijk
Training Toppraktijk, Berry Doeleman, Sjaak Doeleman de Echte Bakker, Werkhoven
Ik ben blij met deze training. Veel nieuwe en andere dingen gezien en geleerd. Hier kan ik iets mee in mijn werk.
Training Toppraktijk, Ismael Cay, Bakkerij Schat, Soest

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata vanaf 16-01-2018

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
10 april 2018 - Wageningen

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service