Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
11 maart 2019 | Wageningen

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil je jezelf verder ontwikkelen en niet alleen diepgaande kennis opdoen over de productie van grootbrood, maar ook zelf praktisch ervaren hoe het beter kan? Wil jij de kwaliteit van jouw product en productie verbeteren? Dan is deze training geschikt voor jou!  

Doelgroep

Bakkerij ondernemers en medewerkers, jong en oud, die meer willen weten, meer willen kunnen en toe zijn aan nieuwe ideeën.

Werkwijze
Meester Boulanger Peter Bienefelt is 4 dagen gastheer en verzorgt tevens 2 dagdelen training. Naast informatie en training over de werking van grondstoffen delen verschillende toppers hun ervaring, kennis en kunde en passie tijdens deze training. Trainers: Kees Goos, Peter Bienefelt, Ivo Vliegendehond, Hans Som, e.a.

Alle trainingssessies staan in het teken van de praktijk. Zowel tijdens het bakken als op basis van vooraf gedane bakproeven wordt er gekeken naar zaken waar het in de praktijk tijdens het proces fout kan gaan en hoe je dit kunt oplossen.

Programma

(4 dagen van 08:30 uur tot 15:30 uur)

Uitvoering
Deze training van 4 dagen vindt plaats in Wageningen in de bakkerijen van het Nederlands Bakkerij Centrum.

Data
11, 12, 18 en 19 maart 2019

Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. De training kost € 1.775,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is dit € 976,25 per deelnemer, excl. BTW.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers;

André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453

Toppraktijk


Voor Ambachtelijke bakkers, Industriële bakkers
4 dagen
Startdatum:
11 maart 2019


Wageningen

€ 976,25 per deelnemer

Dit vinden onze klanten van deze training

Veel inzicht gekregen in bakproces. Termen zijn nu meer vertrouwd. Na deze training zijn mijn broers en ik een betere gesprekspartner voor de bakkers. Ons doel is dus bereikt. Fijn om van verschillende professionals de training te krijgen.
Floris van Lieshout, Bakkerij van Lieshout
Leerzame training. Nu weet ik veel meer van achtergronden broodbakproces en werking van de grondstoffen. Ik besef nu meer hoe nauwkeurig je te werk moet gaan. De combinatie van ambachtelijke en industriële bakkers was prima. Je kunt veel leren van elkaar.
Jean-Paul Dathijn, Bakkerij Goedhart Terneuzen
Bere interessant. Hele eer om Peter Bienefelt als trainer te hebben. De vragen die ik had zijn nu verhelderd. Ik kan hier echt verder mee aan de slag
Femme Haakma, Bakkerij van Eck

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
14 maart 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service