Filters


Toon alle opleidingen
Categorieën

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Voor data klik door naar informatie

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Verkoop

Actief Verkopen

Startdatum in overleg

Wil jij je verkoopteam inspireren en beter inzetten? Wil je meer rendement?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

startdatum: 6 februari 2020

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Leidinggeven Verdieping

Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?

Verkoop

Productkennis voor verkoopmedewerkers

Startdatum in overleg

Zijn jullie verkoopmedewerkers de adviseurs van je klanten? Weten zij voldoende van jullie producten?

Verkoop

Verkopen met Succes

Startdatum in overleg

Zijn jouw verkoopmedewerkers de verkoophelden van je winkel? Wil jij de klanttevredenheid verhogen?

Verkoop, Ambacht, Industrie

Voedselveiligheid

Startdatum in overleg

Wil je graag dat medewerkers werken volgens de regels die zijn gesteld in de hygienecode voor de bakkerij?

Ambacht, Industrie

Broodkeuren

Startdatum in overleg

Kunnen jullie medewerkers de kwaliteit van brood beoordelen?

Ambacht, Industrie

Toppraktijk

Startdatum:
Wordt verwacht

Wil je meer weten over grondstoffen, kneden, rijzen, bakken, structuur en smaak? Wil je jezelf ontwikkelen?

 

Industrie

Operator bakkerij (basis)

Startdatum in overleg

Deelnemers gaan actief aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit en de resultaten in de bakkerij.

Industrie

Operator Bakkerij (vervolg)

Startdatum in overleg

De vervolgtraining operator is voor (aankomende) ploegchefs, teamleiders en allround operators in de industriële bakkerij.

Verkoop

Winkelbegeleider

Startdatum:
2 maart 2020

Van winkelbegeleiders wordt veel gevraagd. Leidinggeven aan teams, kijken naar de uitstraling van de winkels en...

Ambacht

Jonge Ondernemers

10 maart 2020

Ben je net een nieuwe bakkerij gestart of je hebt inmiddels een bedrijf overgenomen?

Ambacht

Assessorentraining

Startdata:
wordt verwacht

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Industrie

Snijden en Verpakken

Startdatum in overleg

Meer kennis voor snij- en inpakkers over kwaliteit, over het wegwerken van verlies en over het snijden en inpakken?

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Onderbouwen Beoordeling

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is het verplicht om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Ambacht

Ontwikkelbijeenkomst Assessoren Panelgesprek

De startdatum van de training is in overleg met het ROC

Om assessor te blijven is er de verplichting om 1x per 4 jaar een ontwikkelbijeenkomst bij te wonen.

Verkoop

Winkelbeleving

Startdatum in overleg

Natuurlijk verkoopt de bakker brood en banket, maar voor de verkoop is beleving en emotie van de klant minstens zo belangrijk.

Industrie

RI&E

 Weten jij hoe je invulling kunt geven aan de RI&E? Ken jij je rol en verantwoordelijkheid?

Ambacht, Industrie

Puur Boulangerie

Startdatum wordt verwacht

Hoe smaakt ‘terug naar de basis’? Wil je brood produceren van hoge kwaliteit met alleen basisgrondstoffen?

Ambacht

Assessorentraining voor niet praktijkbegeleiders

Startdatum in overleg

Beoordeling van praktijkexamens vraagt kennis van beoordelen, een objectieve blik en juiste communicatie.

Ambacht, Industrie

Puur Desem

Startdatum wordt verwacht

Verdiep je in desem,  start zelf een cultuur en ervaar hoe je hiermee kunt werken.

Ambacht

Vienoisserie

Startdatum 23 maart 2020

Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerdegistdegen.

Ambacht

Patisserie (kort)

Voor data klik door naar informatie.

Nederlandse Broodklassiekers; Soezen en Eclairs; Gelegenheidstaarten; Paaschocolade; Cakes;Tartelettes; Dessertaarten.

Ambacht

Productfotografie

Startdatum: wordt verwacht

Stylen en fotograferen van brood en banketproducten. Foto’s zijn erg belangrijk voor de website, de webshop, social media en de  winkel.

Ambacht, Industrie

Functionering-, en beoordelingsgesprek

Functionering en beoordelingsgesprekken zijn belangrijk om afspraken te maken en verbeterpunten aan te geven.

Ambacht

Bewust calculeren en margerijk verkopen

Startdatum 10 februari 2020

 

 


  •  
Communicatie in het team
Verkoop, Ambacht, Industrie

Communicatie in het team

Startdatum in overleg

Hoe werk je effectief samen in het team? Hoe communiceer je met elkaar?

Ambacht

Beter Banket

Startdatum in overleg
Leidinggeven een hele kunst, samen sta je sterker

Leidinggeven een hele kunst, samen sta je sterker

Startdatum:
najaar 2019

Aansturing en leidinggeven zijn een hele kunst. Een kunst die gelukkig te leren is.

Inspiratietour

Inspiratietour

Datum in overleg

Wij voeren met enige regelmaat inspiratietours uit met ondernemers, (banket)bakkers, winkelmedewerkers of met onze cursisten. Het doel van deze tours is om te zien  en te horen hoe andere ondernemers hun bedrijf laten renderen, hoe het assortiment is samengesteld of hoe succesvolle winkels zijn ingericht.

Veiligheidsbewustzijn

Veiligheidsbewustzijn

Startdatum in overleg
Boulangerie (kort)
Ambacht

Boulangerie (kort)

Voor data klik door naar informatie.
Chocolaterie (kort)
Ambacht

Chocolaterie (kort)

Voor data klik door naar informatie.
< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

Dit vinden onze klanten

Een leuke training waarbij je echt zelf aan de slag gaat. Ik heb echt geleerd hoe ik een nog betere productfoto en sfeerfoto kan maken die goed aansluit bij mijn uitingen.
Workshop Productfotografie, Corné ten Veen, Bakkerij ten Veen, Bennekom
Het team is meer betrokken bij het bedrijf en klanten worden bewuster en beter geholpen, mijn team is door deze training echt geholpen om beter te worden in hun vak! Ik ben zeer tevreden over deze training.
Training Verkopen met Succes, Liselotte Schuurmans, Banketbakkerij van de Vrande, Rotterdam
Mooie training, die doelen die vooraf zijn gesteld zijn allemaal gehaald! Ik merk een betere sfeer en nog meer betrokkenheid bij de medewerkers.
Training Kwaliteitsmanagement, Alexander Bekkers, Bakkerij Bekkers, Veghel
customer service