De wondere wereld tussen Boulangerie en Patisserie: Viennoiserie!
Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerde gistdegen zoals croissants, Deens luxe, briochedegen en ook een pâte levée, een prachtig basisdeeg voor veel toepassingen. In deze week leer je wat de succesfactoren zijn bij het bereiden van een écht goede Franse croissant, ga je terug naar de basis in grondstoffen en handelingen, wordt er gewerkt met degen die 2 of zelfs 3 dagen ‘onderweg’ zijn en maak je de heerlijkste verwennerijen waar consumenten zowel bij brood- als banketbakkerijen voor omrijden. Ook laten we je zien hoe je het beste via de vriezer kunt werken om gebruik te maken van chargematige productie.
Wat maak je onder andere
Croissants |
Pain au Chocolat |
|
|
Koffiebroodjes met verschillende vullingen |
Scones |
|
|
Pâte Levée |
(Meergranen) Brioche |
|
|
Cinnamon Rolls |
Suikerbrood |
|
|
Ham-Kaas Croissants & andere hartige heerlijkheden |
Danish |
|
|
Tarte du Mitron |
Desemstol |
Werkwijze
De training bestaat uit 4 dagen ( 32 uur).
08.00 uur tot ca. 16.00 uur.
Doelgroep
Werknemers en ondernemers uit de bakkerijsector die zich willen verdiepen & verbreden.
Uitvoering
Deze training vindt plaats op het Bakery Institute te Zaandam.
Data
Startdatum wordt verwacht.
Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Een training kost € 1.320,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 726,- per deelnemer, exclusief BTW.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers of het Bakery Institute:
André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Bakery Institute: 075-61 57 226
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?