Ambacht

Vienoisserie

Zaandam

De wondere wereld tussen Boulangerie en Patisserie: Viennoiserie!

Tijdens deze training verdiep je je in de wereld van de veelal zoete getoerde en ongetoerde       gistdegen zoals croissants, Deens luxe, briochedegen en ook een pâte levée, een prachtig basisdeeg voor veel toepassingen. In deze week leer je wat de succesfactoren zijn bij het bereiden van een écht goede Franse croissant, ga je terug naar de basis in grondstoffen en handelingen, wordt er gewerkt met degen die 2 of zelfs 3 dagen ‘onderweg’ zijn en maak je de heerlijkste verwennerijen waar consumenten zowel bij brood- als banketbakkerijen voor omrijden. Ook laten we je zien hoe je het beste via de vriezer kunt werken om gebruik te maken van chargematige productie.

Wat maak je onder andere

Croissants

Pain au Chocolat

 

 

Koffiebroodjes met verschillende vullingen

Scones

 

 

Pâte Levée

(Meergranen) Brioche

 

 

Cinnamon Rolls

Suikerbrood

 

 

Ham-Kaas Croissants & andere hartige heerlijkheden

Danish

 

 

Tarte du Mitron

Desemstol

 

Werkwijze
De training bestaat uit 4 dagen ( 32 uur). 
08.00 uur tot ca. 16.00 uur.

Doelgroep
Werknemers en ondernemers uit de bakkerijsector die zich willen verdiepen & verbreden.

Uitvoering
Deze training vindt plaats op het Bakery Institute te Zaandam.

Kosten
Op deze training zit subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf. Een training kost € 1.320,- per deelnemer, na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf is deze € 726,- per deelnemer, excl. BTW.

Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met één van onze accountmanagers of het Bakery Institute:

André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl of 06-50 898 946
Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl of 06-50 580 453
Bakery Institute: 075-61 57 226              

Vienoisserie


Voor Ambachtelijke bakkers
4 dagen


Bakery Institute
Zaandam

€ 726,-

Misschien ook interessant voor jou:

Ambacht, Industrie

Praktijkbegeleider

Diverse startdata

Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?

Industrie, Ambacht

Kwaliteitsmanagement

Startdatum in overleg

De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.

Verkoop, Industrie, Ambacht

Leidinggeven op de werkvloer

Startdatum:
14 maart 2019

Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil je medewerkers inspireren en motiveren?

< Je bent bij 1 van >

Incompany en maatwerk

Zijn er binnen jouw organisatie
meerdere medewerkers met
ongeveer dezelfde leervraag? Een
incompany groepstraining is de
ideale optie.

customer service