Nederland kent een grote variëteit aan broodsoorten: speltbrood, oerbrood, (zuur)desembrood, boerenbrood, noem maar op. Voor de consument niet altijd even duidelijk. Want hoeveel spelt zit er eigenlijk in speltbrood en is het donkere oerbrood wel volkoren? Daarom is het Warenwetbesluit Meel en brood aangepast. Het doel? Uw klanten meer duidelijkheid geven over de samenstelling van het brood. Deze transparantie zorgt dat het imago van brood als goed en eerlijk product behouden blijft. De wijzigingen in het Warenwetbesluit Meel en brood zijn van toepassing op alle soorten brood, dus zowel groot- als kleinbrood. In dit webinar leggen we uit wat er verandert en wat dit voor uw dagelijkse praktijk betekent.
Doelgroep
Voor ondernemers ambachtelijke bakkerij.
Data
Startdatum wordt verwacht
Aanmelden
Klik op de button aanmelden en vul vervolgens het aanmeldingsformulier in. Je krijgt van ons de bevestiging van je aanmelding en je ontvangt een link voor het Webinar. Via deze link kun je inloggen en deelnemen.
Kosten
Dit webinar wordt kosteloos aangeboden door het NBC in samenwerking met de NBA.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
De training kwaliteitsmanagement helpt je bij het structureren van het proces dat voorafgaat aan het eindproduct.
Is leidinggeven in jullie bedrijf ook zo belangrijk? Wil jij je medewerkers inspireren en motiveren?