Over ons


De Nationale Bakkerij Academie (NBA) is dé opleider van de bakkerijbranche en is een onderdeel van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). De NBA verzorgt diverse trainingen en workshops zowel in-company als op open inschrijving. De medewerkers van de NBA kennen de branche  en weten wat er speelt in de branche of bij individuele bedrijven. De accountmanagers van de NBA bezoeken iedere dag veel bedrijven en bespreken de opleidingsvragen die bedrijven hebben. Ook voeren de accountmanagers gesprekken met ondernemers die relatie hebben tot de scholingsvraag. Denk hierbij aan de onderwerpen personeel, proces, bedrijfsvoering en niet te vergeten verkoop.

De accountmanagers worden ondersteund door de backoffice. De medewerkers van de backoffice plannen de trainingen samen met onze klanten. Ook verzorgt de backoffice de correspondentie, de certificaten en verzorgen zij de interne organisatie.

De trainingen van de NBA hebben als doel ervoor te zorgen dat de kennis en motivatie van medewerkers toeneemt, de kwaliteit van de bedrijven wordt verhoogd en het rendement verbeterd. Rendement in euro’s, in werkplezier, in motivatie en uiteindelijk in het resultaat van de gehele branche. Daar doen we het voor!   

Beter worden in je vak!

Wil jij je verdiepen in de verkoop van brood? Het verhogen van de kwaliteit en het rendement van de bakkerij? Je skills in moderne patisserie verbeteren? Je leidinggevende vaardigheden verbeteren of een topondernemer worden? Bekijk dan het overzicht van onze praktische trainingen en workshops.

customer service